Trimsalon Kwispel

Uw hond laten verzorgen door experts? Boek vandaag nog een afspraak bij Trimsalon Kwispel

Trimsalon Amsterdam

Op zoek naar de beste Trimsalon Amsterdam? Zoek niet verder, want u bent bij ons op het juiste adres.

Sinds 2009 zijn wij actief in de branche én wij kunnen het als geen ander. Naast trimmen kunt u ook bij ons terecht

voor diverse voedingsmiddelen voor honden, katten, cavia’s, knaagdieren en vogels.


Wat is trimmen?

In de eerste plaats is trimmen het verwijderen van oude, dode vacht. Daarnaast wordt de overvloedige haargroei gereguleerd. Honden kunnen hier namelijk aanzienlijk last van krijgen en dat wilt u liever niet. De verscheidende trimtechnieken worde gebruikt om de vacht te modelleren. Het trimmen kan verschillende elementen inhouden, waaronder scheren, knippen, uitdunnen, plukken, strippen, wassen en kammen. Wilt u dat uw hond weer goed voor de dag komt en geen last heeft van overtollig haar? Stap vandaag naar de Trimsalon Amsterdam en breng een bezoekje aan Dierenspeciaalzaak & Hondenkapsalon

Kwispel Amsterdam.


Waarom met uw hond naar een trimsalon?

Het is voor bijna iedere hond wel eens goed m om getrimd te worden. Honden kunnen immers erg verharen en het overbodige haar kan niet alleen uw hond in de weg zitten, maar ook uzelf. Vooral als u een hond met lange haren heeft, zult u ongetwijfeld merken dat u veel haren in huis hebt liggen. Ook kruisingen en kortharige honden zijn natuurlijk welkom in de Trimsalon Amsterdam. Deze honden kunnen namelijk net zo goed erg verharen.


Trimmen in de winter

Uiteraard is het ook mogelijk om uw hond te laten trimmen in de winter. De viervoeters hebben last van vocht en kou en lang haar zal dan ook nat blijven. Het is dan ook raadzaam om tijdens de koudere maanden een bezoekje te brengen aan Trimsalon Amsterdam.


Prijs

Een wasbeurt ka bij ons al vanaf €15.00 


Afspraak maken bij Trimsalon Amsterdam

Wilt u graag een afspraak maken bij de beste Trimsalon Amsterdam? Neem dan direct contact op met Dierenspeciaalzaak Kwispel in Amsterdam. U kunt ons bellen op 020-6183091 of u kunt ons mailen op info@dierenwinkelkwispel.nl. Uiteraard streven wij ernaar om u zo spoedig mogelijk een reactie te sturen. Boek uw afspraak vandaag nog in!


Ons bezoeken?

Wilt u ons graag bezoeken? Stel uw navigatie dan in op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam. Deze straat is zonder twijfel dé gezelligste straat in onze Nederlandse hoofdstad. Uiteraard zien we u graag terug in onze winkel.
KVK 34354668 - Adres: Jan Pieter Heijestraat 77 - 1053 GM Amsterdam - E-mail: info@dierenwinkelkwispel.nl - Tel: 020-6183091